Vijesti

Pravila nagradnog natječaja #zelimbitidukatbloger

Dukat mliječna industrija dioničko društvo (dalje: Organizator) raspisuje natječaj “#zelimbitidukatbloger” (dalje: Natječaj)

ORGANIZATOR NATJEČAJA

Dukat mliječna industrija dioničko društvo, Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, OIB: 25457712630 

CILJEVI NATJEČAJA

Natječaj se priređuje u cilju promocije Dukat projekata te nagrađivanja vjernosti potrošača. 

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj odvija se od 10.6.2019. do daljnjeg. 

SUDIONICI NATJEČAJA

U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (dalje: Sudionici).

U Natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Dukata d.d. i članovi njihovih užih obitelji (roditelj, supružnik, djeca, sestre i braća).

OPIS NATJEČAJA

Natječaj se održava na Instagramu.

Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na Instagramu objave autorsku fotografiju gotovog jela u kojem koriste neki od Dukat, President, Sirela ili Galbani proizvoda, s vidljivim pakiranjem proizvoda i označe je s #zelimbitidukatbloger. 

NAGRADE

Najkreativnije fotografije svakog mjeseca ćemo objavljivati na Dukatovom Instagram profilu, a autora nagraditi poklon paketom Dukatovih proizvoda. 

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) u roku od 2 dana od dana objave njegove fotografije nakon čega će biti kontaktiran i obaviješten o isporuci nagrade od strane Organizatora.

Ukoliko Organizator ne uspije sa sudionicima Natječaja ostvariti kontakt i dogovor za isporuku nagrade u tom roku, sudionici Natječaja gube pravo za preuzimanje nagrade.

Dobitniku će nagrada biti dostavljena na adresu u roku od 30 dana od dana kada je dobitnik Organizatoru dostavio svoje podatke kako je opisano gore u tekstu ili će je dobitnik moći preuzeti u Dukatu, odnosno Dukatovim poslovnicama.

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju, kao i dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladnom ovim Pravilima Natječaja. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora prema dobitnicima.

OBJAVA REZULTATA

Pobjedničke fotografije bit će objavljivane na Dukat Instagram profilu svakog mjeseca do najviše 3 puta. 

AUTORSKA I SRODNA PRAVA

Sudionici Natječaja, izjavljuju da je svaki prijavljeni rad originalno djelo sudionika Natječaja, da nije kopija tuđeg rada te da nisu povrijeđena ničija autorska prava ili prava intelektualnog vlasništva.

Svaki sudionik je suglasan te razumije da će njegovi prijavljeni radovi potencijalno biti korišteni na Instagram stranici https://www.instagram.com/dukat_hrvatska/

Sudjelovanjem u Natječaju sudionici i pobjednici Natječaja bezuvjetno prenose na Dukat d.d. pravo objave, distribuiranja, reproduciranja i po potrebi prerade svojih radova u promotivne svrhe bez naknade i bez daljnje suglasnosti Sudionika, neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno. 

OGRANIČENJA I ODRICANJA

U slučaju promjene izbora nagrada iz objektivnih razloga, o tome će biti donesena posebna odluka. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila.

Sudionik podnošenjem prijave na Natječaj prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Organizator Natječaja ne odgovara za posljedice u slučaju da je sudionik prijavio tuđi rad, odnosno plagijat, a na zahtjev autora će ukloniti svaki takav rad iz Natječaja. Organizator zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, kao i sve prijave za koje postoji opravdana sumnja da nisu originalno autorsko djelo. Ako u bilo kojem trenutku Organizator posumnja u zlorabu mehanike Natječaja isti zadržava pravo isključenja sudionika iz Natječaja. Organizator zadržava pravo dopune Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika.

Instagram nije ni na koji način povezan s ovim Natječajem. 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem podataka Organizatoru Natječaja, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju DUKAT d.d. da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke isključivo u svrhu provođenja Natječaja.