Vijesti

Pobjednici 8. kreativnog likovnog natječaja "Volim mlijeko!"

Osmi kreativni likovni natječaj "VOLIM MLIJEKO!" iznjedrio je četiri sjajna crteža najzabavnijeg pakiranja mlijeka koja će ovog proljeća krasiti ograničeno izdanje pakiranja Dukat trajnog mlijeka. Više o projektu i pobjednicima saznajte na Volim mlijeko

 

 

Osmi kreativni likovni natječaj "VOLIM MLIJEKO!", koji je završio proglašenjem pobjednika u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb 7. veljače, iznjedrio je četiri sjajna crteža najzabavnijeg pakiranja mlijeka.

Njihovi su autori: Max Šimunec, 1. a, Osnovna škola Dobriše Cesarića iz Zagreba, Nea Božić, 2. c, Osnovna škola Glina iz Gline, Magdalena Fućak, 3. a, Osnovna škola Čavle iz Čavla, Lara Bakovljanec, 4. razred, Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski", Područna škola Reka iz Reke. Maxova, Neina, Magdalenina i Larina domišljata viđenja najzabavnijeg pakiranja mlijeka osvojila su šesteročlani stručni žiri pa će njihovi crteži krasiti ograničeno izdanje pakiranja Dukat mlijeka koje će od proljeća 2020. biti u prodaji u trgovinama širom Hrvatske.

Zahvaljujemo svim učenicima nižih razreda koji su vrijedno crtali i poslali nam više od 3.300 maštovitih, veselih i kreativnih radova, kao i učiteljicama i učiteljima iz 178 škola te roditeljima koji su poticali i rukovodili djecu u izradi radova. Zahvaljujemo i dugogodišnjim partnerima projekta na potpori: Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Ministarstvu zdravstva i Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb.

Zatvori