Vijesti

Dukatos za pripremu jela – prvi kulinarski grčki tip jogurta

Linija Dukatos ukusnija je za novog člana! Pružite omiljenim jelima punoću okusa i lakoću grčkog tipa jogurta uz novi Dukatos za pripremu jela. 

Novi Dukatos za pripremu jela odlično se snalazi u brojnim kulinarskim kombinacijama. Svježina i lakoća grčkog tipa jogurta te punoća okusa koju daje mala količina vrhnja, čine Dukatos za pripremu jela neizostavnim sastojkom raznovrsnih delicija stvorenih u vašoj kuhinji. 

Novi kulinarski Dukatos idealan je za krem juhe, variva, mesne umake, tjesteninu ili rižota kojima daje laganu svježinu i punoću okusa. Odlično se uklapa i u hladna jela, salate i dipove, ali i u slastice poput kremastih kolača ili svježih voćnih salata. Probajte ga kao kremastu, a istovremeno laganu i svježu zamjenu za vrhnje, maslac, ulje, majonezu i mlaćenicu u vašim omiljenim jelima. 

Dukatos za pripremu jela zasigurno će osvojiti nepca gurmana koji uživaju u svakom zalogaju i ne pristaju na kompromis kada je u pitanju uživanje u hrani. 

Dolazi u čašici od 300 g, a inspiraciju za recepte potražite s unutarnje strane kartonskog omotača. Osim toga, u suradnji s poznatim hrvatskim gastroblogericama pripremljena je besplatna kuharica s 10 recepata u kojima Dukatos za pripremu jela igra važnu ulogu.

9.11.2020.