Zanimljivosti

Dukatino – za mamino najslađe

Nova, poboljšana receptura omiljene dječje poslastice

Dukatino je uz maminu potporu uvijek pronalazio put do srca mališana – sada je zbog nove recepture sa smanjenim udjelom šećera ta potpora još veća. I to za tri neodoljiva okusa! Djeca neće primjetiti razliku, ali mame sigurno hoće.

Dok mališani uživaju u neodoljivom okusu Dukatina, mame mogu biti sigurne da Dukatino poslastice djeci osiguravaju potrebne hranjive tvari zbog kojih rastu sretno i zdravo.

Smanjeni udio šećera

Nova receptura Dukatina jednako je ukusna, ali sadrži čak 35% manje šećera u odnosu na prijašnju recepturu. 

Bez konzervansa

Pažljivo biramo sve sastojke koji ulaze u Dukatino, ali i pazimo da ne sadrži ništa suvišno. Zato smo razvili recepturu bez konzervansa.

Bez umjetnih boja i aroma

Svoj okus Dukatino duguje isključivo biranom voću - nova receptura ne sadrži umjetne boje i arome.

Ali to nije sve...

 

Napravljeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka po posebnoj, poboljšanoj recepturi, hranjivi Dukatino jogurti obogaćeni su vitaminom D i kalcijem koji su potrebni za normalan rast i razvoj kostiju.

Kremasta tekstura hranjivih i kvalitetnih voćnih jogurta s potpuno usitnjenim voćem prilagođena je čak i za vaše najmanje klince i klinceze.

Neodoljivo slasni, a zdravi Dukatino jogurti pravi su mamini pomagači u rastu i razvoju djece te su zbog toga pravi izbor za dječji međuobrok.

Sve fine Dukatino proizvode potražite ovdje.