Vijesti

Dukat vruća čokolada - novi hit proizvod

Ovaj mliječni napitak izvrstan je za svaku prigodu: umjesto kave na početku dana, kao ukusan desert nakon jela ili slatki međuobrok

 

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka. Kao i ostali Dukatovi proizvodi, i vruća se čokolada spravlja od mlijeka vrhunske kvalitete, dok su najfinija čokolada i kakao ključni sastojci zaslužni za bogat i kremast čokoladni okus.

Kako je pred nama zasigurno još dana popraćenih nižim temperaturama, Dukat vruća čokolada idealan je napitak za ugrijati se u hladnim danima. Sve što je potrebno učiniti jest ovaj kremasti napitak zagrijati i poslužiti topao u omiljenoj šalici. Iako sam naziv sugerira konzumaciju u toploj varijanti, Dukat vruća čokolada jednako je neodoljiva i hladna. Novitet savršeno pristaje i mjesecu zaljubljenih i odličan je izbor ako voljenu osobu želite iznenaditi na Valentinovo te i taj dan provesti uz bogat čokoladni okus.

Dukat vruća čokolada izvrstan je odabir za svaku prigodu: dodatak malo tučenog vrhnja učinit će je finim desertom nakon obroka, može se poslužiti i kao međuobrok, a nekima će uspješno zamijeniti i prvu jutarnju kavu. 

Dukat vruća čokolada dolazi u bočici od 0,5 l i dostupna je na policama trgovina diljem Hrvatske po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10,99 kuna, a možete je pronaći i na dukatshop.hr.