Vijesti

Dukat u središtu Osijeka otvorio svoj najveći diskont u Hrvatskoj

Uključujući novootvoreni diskont, Dukat danas broji šest diskontnih trgovina u Hrvatskoj u kojima nudi kompletan asortiman mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva po sniženim cijenama

Dukatov diskont u Osijeku otvorio je svoja vrata građanima. Najnovija maloprodajna trgovina najveće mljekare u Hrvatskoj nalazi se u samom središtu slavonske metropole, u Ulici Hrvatske Republike 31B. Osječki se diskont prostire na površini od 150 četvornih metara, što ga čini najvećom Dukatovom prodavaonicom u Hrvatskoj. U povodu otvorenja, Dukat je prve kupce iznenadio degustacijama proizvoda SenSia i sireva President te posebnim poklonima.

Kao i u ostalim Dukatovim prodavaonicama, u osječkom diskontu građani mogu pronaći tristotinjak proizvoda po sniženim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene. Među njima je kompletan asortiman mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva robnih marki Dukat, President i Galbani te proizvodi koje distribuira Dukat, poput Ferrero hlađenog asortimana, smrznutog povrća ili Di-Go kvasca. 

Asortiman proizvoda s kraćim rokom trajanja dodatno je snižen te je, uz diskontnu cijenu, na tim proizvodima posebno istaknut i rok valjanosti.

Diskont je otvoren radnim danom od 7 do 19 sati, subotom od 7 do 14 sati. 

Diskontna trgovina u Osijeku šesto je i najveće Dukatovo maloprodajno mjesto u Hrvatskoj i, uz ono u Slavonskom Brodu, drugo u Slavoniji. Promet u Dukatovim diskontnim prodavaonicama neprestano raste te je u ovoj godini veći za 13 posto u odnosu na lani. Uz rast prometa, Dukat bilježi i rast vrijednosti prosječne košarice u diskontima i to za 15 posto u odnosu na 2022. godinu. U Dukatovim se diskontima najviše kupuje trajno mlijeko, a zanimljiv je i podatak kako u diskontima kupuju sve skupine građana. U jutarnjim satima prodavaonice obično posjećuju umirovljenici, oko podneva studenti, a u popodnevnim su satima učestale obiteljske kupnje.

Uz ukupno šest diskonata, Dukat ima i vlastiti online maloprodajni kanal – Dukatshop.hr koji nudi najveći izbor mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva na jednom mjestu po također povoljnijim cijenama u odnosu na one u redovnoj maloprodaji.

1.9.2023.