Vijesti

Dukat otvorio online trgovinu – dukatshop.hr

Omiljeni proizvodi na vrata stižu u nekoliko klikova, a dostava može biti zakazana već za sljedeće prijepodne

Dukat je predstavio svoju web trgovinu www.dukatshop.hr u kojoj potrošačima nudi kompletan asortiman s više od 300 Dukat, Sirela, President i Galbani proizvoda na jednom mjestu.

Cjelovit asortiman Dukata potrošačima je sada dostupan po najpovoljnijim cijenama i akcijskim cijenama omiljenih proizvoda. Tako dukatshop.hr „otvara svoja vrata“ akcijskim cijenama nezaobilaznih blagdanskih namirnica: Dukat maslaca, President Zagrebačkog sira, Brzo & Fino vrhnja za šlag, Sirela Ribanca i drugih popularnih proizvoda najveće domaće mljekare.

Dukat je otišao i nekoliko koraka dalje te svojim kupcima ponudio i ekskluzivnu ponudu sireva. Topljeni brie s tartufima, vintage cheddar, svježi kozji sir s bosiljkom, medom ili natur, mozzarella hruskavci, mimolette ili ementaler prutići… samo su dio jedinstvene ponude sireva koja je dostupna jedino na dukatshop.hr 

Svi registrirani kupci sudjeluju u besplatnom Nagradnom programu i svakom kupnjom sakupljaju nagradne bodove koje mogu zamijeniti za dodatnih 10 posto popusta na ukupan iznos računa ili pak za atraktivne dodatke za kuhinju robnih marki Nicolas Vahé, House Doctor i dr., poput keramičke posudice za maslac, ribeža za tvrde sireve, pribora za rezanje i serviranje sireva, drvenog nožića za maslac i dr. 

U prvoj fazi dostava kupljene robe ograničena je na šire područje Zagreba, a dostava može biti zakazana već za sljedeće prijepodne. Dostava „drugi dan“ jedna je od ključnih pogodnosti koje nudi Dukatova internetska trgovina, zajedno sa svježinom i „najboljim rokovima“ jer proizvodi sada putuju kratko i izravno od Dukata do potrošača.

Otvaranjem online trgovine Dukat iznova potvrđuje poziciju inovatora i predvodnika trendova u domaćoj mliječnoj industriji, nudeći svojim kupcima mogućnost kupnje iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma, bez potrebe odlaska u trgovinu.

16.12.2020.