Vijesti

Dukat Fit - s novom sezonom stižu i novi okusi

Dukat Fit mliječni proteinski napitak okusa kave te Dukat Fit jogurti u čašicama – breskva-marakuja i šumsko voće – tri su nova okusa idealnih proteinskih saveznika svakom treningu.

Dukat Fit proteinski napitak okusa kave sa svojih 30 g proteina odlična je nadopuna svakom treningu, a 130 mg kofeina probudit će želju za treningom u svako doba dana i pružiti dodatnu energiju te povećati izdržljivost.

Novi Dukat Fit jogurti u čašicama, kao i jogurti u bočicama, su bez laktoze, niske mliječne masti i smanjenog sadržaja šećera u odnosu na standardne jogurte. Idealan su saveznik dobrom treningu, a dolaze u dva nova osvježavajuća okusa: šumsko voće i breskva-marakuja. Ukusan su i lagan proteinski međuobrok ili osvježenje kojim u organizam unosimo 11 g mliječnih proteina.

Kao i ostali proizvodi iz linije Dukat Fit, i ovi noviteti predstavljaju nutritivno izbalansiran lagani obrok ili međuobrok, pogodan za konzumaciju „u pokretu“, odnosno tijekom ili neposredno nakon fizičke aktivnosti i treninga.