Vijesti

Dukat Brzo & Fino – posvećen buđenju kuhara u vama

Lider u kategoriji vrhnja Dukat Brzo & Fino nastavlja svoju tradiciju dugu preko 25 godina predstavljanjem novog praktičnijeg pakiranja modernijeg dizajna s novim inspirativnim receptima. U novom ruhu i dalje je posvećen istoj misiji: buđenju kuhara u vama!

Vodeća linija visokokvalitetnih mliječnih proizvoda namijenjenih kuhanju Brzo & Fino sada ima jedinstveni vizualni identitet koji predstavlja prepoznatljivu Brzo & Fino obitelj i poziva na kreativnost u kuhinji. Modernim dizajnom s dominantnim logom i primamljivim fotografijama hrane te inspirativne recepte istaknuta je posvećenost ove linije buđenju kuharskih vještina, a Dukatov logotip kao „kruna“ logotipa Brzo & Fino donosi priču o 110 godina dugoj Dukatovoj baštinu u domaćem mljekarstvu. 

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje, perjanica ove linije, neizostavno je za pripremu ili kao dodatak brojnim jelima i specijalitetima kojima će podariti punoću okusa i finu kremoznost. Za lakoću i brzinu kuhanja pomoći će praktično i funkcionalno pakiranje EDGE koje omogućava lakše otvaranje, precizno izlijevanje i ponovno zatvaranje dok će kao nadahnuće poslužiti novi recepti na svakom pakiranju. 

Uz pomoć Brzo & Fino vrhnja – inače prvog vrhnja na hrvatskom tržištu – i najjednostavnija jela postaju slasni zalogaju puni okusa i mirisa. Svako pakiranje sadrži praktičan i jednostavan recept koji će svako vaše jelo pretvoriti u malo remek-djelo, a dodatnu inspiraciju za pripremu možete pronaći i na stranicama brzoifino.hr i @Dukat.BrzoiFino.Recepti.Savjeti koje nude mnoštvo savjeta, recepata i trikova za bolje, brže i slasnije kuhanje. Pridružite se zajednici Brzo & Fino ljubitelja kuhanja i svakodnevno kuhajte s nama! 

Brzo & Fino proizvodi velika su pomoć u svakoj kuhinji, a široki asortiman trenutno čine vrhnje za kuhanje (20 % mliječne masti) i njegova 'lakša' inačica s 10 % mliječne masti, kiselo „plavo“ (12 % mliječne masti) i „crveno“ vrhnje (20 % mliječne masti), Domaće kiselo vrhnje (25 % mliječne masti), Mileram (22 % mliječne masti), vrhnje za šlag i vrhnje za kavu.