Vijesti

Doniramo mliječne proizvode građanima pogođenima potresom u Banovini

Osim izvanrednih žurnih donacija trajnog mlijeka Caritasu Sisačke nadbiskupije i Crvenom križu Sisak, Dukat je za pomoć unesrećenima ponudio i druge svoje proizvode te pozvao humanitarne organizacije s pogođenog područja da iskažu potrebe za donacijama.    

 

Jučer i danas Dukat je isporučio 4.000 litara trajnog mlijeka Caritasu Sisačke nadbiskupije i Crvenom križu Sisak za građane stradale u razornom potresu koji je pogodio Petrinju i Sisačko-moslavačku županiju. Sljedeća donacija od 2.120 litara trajnog i čokoladnog mlijeka bit će isporučena u četvrtak, 31.12.

Dukat je, osim spomenutim lokalnim humanitarnim organizacijama kojima redovito donira svoje proizvode, i Hrvatskom Crvenom križu (HCK) uz trajno mlijeko ponudio i druge svoje proizvode (jogurte, mliječne deserte, sireve…). Isporuka daljnjih donacija ići će postupno u koordinaciji s lokalnim organizacijama i HCK-om. 

Nadalje, Dukat je odmah nakon potres objavio javni poziv humanitarnim organizacijama da iskažu potrebe za hitnim donacijama za potrebe zbrinjavanja stanovništva stradalog u potresu. Organizacije svoje potrebe za donacijama trebaju poslati na adresu elektroničke pošte pr@hr.lactalis.com

30.12.2020.