Vijesti

Birajte mlijeko domaćih farmi! Birajte Dukat mlijeko.

Mlijeko je najsavršenija prirodna hrana, a ono koje dolazi s domaćih farmi najviše je kvalitete. Stoga birajte Dukat mlijeko koje ponosno nosi oznaku „Mlijeko hrvatskih farmi“ a koja je garancija domaćeg porijekla i najviše kvalitete mlijeka.

Od 18. lipnja vjerni potrošači Dukat mlijeka imaju mogućnost kupiti svoje omiljeno Dukat trajno mlijeko s 2,8 % mliječne masti po akcijskoj cijeni od 4,99 kn/l!

O DUKAT TRAJNOM MLIJEKU

Dukat trajno mlijeko s 2,8 % mliječne masti odlikuju prirodan i blag okus te bogatstvo sačuvanih hranjivih nutrijenata prirodno prisutnih u mlijeku. 

Nutritivna vrijednost mlijeka sačuvana je zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji za preradu mlijeka a oznaka Mlijeko hrvatskih farmi, koju Dukat mlijeko ponosno nosi, garancija je domaćeg porijekla mlijeka i njegove najviše kvalitete.

Dukat trajno mlijeko s 2,8 % mliječne masti obogaćeno je vitaminom D koji doprinosi održavanju zdravlja i čvrstoće kostiju, dok novija istraživanja ukazuju i na kudikamo rašireniju važnost vitamina D za zdravlje ljudi svih dobnih skupina.