Vijesti

b.Aktiv™ LGG® – već četvrt stoljeća posvećen vašem imunitetu

b.Aktiv™ LGG®, najpoznatiji funkcionalni jogurt u Hrvatskoj, već je četvrt stoljeća posvećen vašem imunitetu. U novom ruhu i dalje je fokusiran samo na jedno: zaštitu vašeg imuniteta.

b.Aktiv™ LGG®, prvi i najpoznatiji funkcionalni jogurt koji je već 25 godina posvećen vašem imunitetu, stiže u novom ruhu. Novim, čistim dizajnom ambalaže naglašena je važnost jednostavne i temeljne namirnice od koje nastaje b.Aktiv™ LGG® – mlijeka, a pozicioniranjem novog Dukatovog logotipa s kapljicom mlijeka na vrh ambalaže ističe se 110 godina duga Dukatova baština u domaćem mljekarstvu.

Predstavljen tržištu još 1998. godine, b.Aktiv™ LGG® jogurt bio je pionir funkcionalnih jogurta u Hrvatskoj. Riječ o nutritivno visokovrijednom funkcionalnom jogurtu koji sadrži mljekarsku kulturu LGG® (Lactobacillus rhamnosus), vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te antioksidans vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Osim što je već četvrt stoljeća posvećen vašem imunitetu, b.Aktiv™ LGG® i vodeći je brend u kategoriji funkcionalnih jogurta u Hrvatskoj koji nudi niz varijanti natur i voćnih okusa uz dodatak žitarica ili supersastojaka.

Kao što je b.Aktiv™ LGG® bio prvi jogurt koji brine o imunitetu u zemlji, tako je i b.Aktiv™  LGG® Smoothie prva linija mliječnih smoothieja koji su nastali spojem najpopularnijeg jogurta za imunitet i pažljivo biranih kombinacija voća i žitarica. Još jednom titulu prvog ova robna marka ponijela je lansiranjem linije b.Aktiv™ LGG® Smoothie Superfood, prve linije mliječnih smoothieja sa supersastojcima.

U skladu s različitim životnim stilovima i ukusima potrošača velika b.Aktiv™ LGG® obitelj danas okuplja 15 proizvoda i kontinuirano se nadopunjuje. Svi oni, zahvaljujući vitaminima B6 i E i milijardu dobrih bakterija, posvećeni su samo jednom: zaštiti vašeg imuniteta kada vam je to najpotrebnije.