Vijesti

b.Aktiv LGG Super Smoothie – novi smoothieji s kurkumom i matchom

Ponuda smoothieja od sada još jača, stigli su super kurkuma i matcha

b.Aktiv LGG super smoothie nova je linija proizvoda unutar asortimana b.Aktiv LGG smoothija sa sastojcima superhrane.

Prateći najnovije trendove u kategoriji mliječnih smoothieja, pripremili smo superkombinaciju najpopularnijeg jogurta za imunitet, omiljenog voća i superhrane: kurkume i matcha praha. Rezultat su b.Aktiv LGG super smoothie ananas, banana, naranča i kurkuma te b.Aktiv LGG super smoothie jabuka, banana, kivi i matcha.

Dva nova super smoothieja nastala su spajanjem sočnih komadića voća i dvaju supernamirnica: kurkume i matcha praha.  

Zašto su kurkuma i matcha super? Kurkuma je začin iz porodice đumbira i superhrana s antioksidativnim svojstvima karakteristične žute boje. Stoga je u kombinaciji s komadićima ananasa, banane i naranče te najpoznatijim funkcionalnim jogurtom idealna doza za dnevnu antioksidaciju (Daily Antiox). Matcha prah dobiva se posebnim načinom obrade zelenog čaja te je superhrana s nutritivno visokovrijednim sastojcima. U spoju s jabukom, bananom i kivijem te b.Aktivom LGG pravi je izbor za jutarnji elan (Morning Boost).    

Kao svi smoothieji iz raznovrsne linije b.Aktiv LGG smoothija, i ova dva noviteta sadrže mljekarsku kulturu zaštićenog naziva LGG, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant, vitamin E.

Novi b.Aktiv super smoothieji, u bočicama od 330 grama, idealan su međuobrok „s nogu“ koji će vam ujutro osigurati potrebnu energiju za obavljanje svakodnevnih obaveza ili vam biti hranjiv i ukusan superobrok koji štiti vaš imunitet tijekom cijelog dana. 

8.6.2020.