Vijesti

3 male promjene za vječno užurbane ljude

Trčanje je izvrstan oblik tjelovježbe, ali ako trčite jedino za obvezama, vrijeme je da poduzmete nešto po tom pitanju. Isprika nema – tko želi, nađe i vremena! Za sve.

Ne preskačite obroke

Ovo, naravno, najviše vrijedi za doručak: postoji bezbroj opcija za „to-go“ obroke i nijedan valjani razlog zbog kojeg čak i u žurbi ne biste jeli kvalitetno. Kad je riječ o doručku i međuobrocima, SenSia funkcionalni mliječni napitak izvrstan je izbor - dolazi u praktičnim drink i snack pakiranjima koja stanu u svaku torbu i mogu se konzumirati čak i u hodu, na putu do posla i slično.

Meditirajte

Nakon što naučite pronaći svoj zen, meditirati možete bilo gdje i bilo kad. Samo 10-ak minuta meditiranja dnevno pomoći će vam u razvijanju snažnijeg i smirenijeg uma, koji će vam onda pak pomoći u ostvarivanju svih onih ciljeva za kojima trčite.

Zaboravite na auto

Tako je lako sjesti u automobil i jednostavno se odvesti gdje god treba – pa makar to bila i kvartovska trgovina. Na prvi pogled tako štedimo vrijeme i energiju, a malo kad se zapitamo koliko vremena gubimo čekajući u prometnoj gužvi, tražeći parking... Zato, kad je god moguće, ostavite ključeve od auta kod kuće i jednostavno hodajte ili vozite bicikl. Osim što će te aktivnosti doprinijeti vašem tjelesnom zdravlju, one vam mogu čak i uštedjeti vrijeme i novac.

Ako netko zna što je to užurbani tempo, onda je to Lidija s bloga My Little Zagreb. Svejedno, Lidija se uhvatila u koštac sa svojim nezdravim navikama i počela ih mijenjati nabolje uz SenSiju. Kako joj je to pošlo za rukom, pročitajte ovdje.