VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Izvrsno predjelo za koje se isplati zaprljati prste.
Sastojci
Sastojci
-
4
artičoke
-
2 kriške
odstajalog kruha
-
Vezica
peršina
-
3 režnja
češnjaka
-
30 g
pinjola
-
70 g
Sirela Ribanca
-
Artičoke operite, uklonite vanjske grube listove pa nožem odrežite 2 cm od vrha.
-
U posudu s vodom iscijedite dva limuna pa kako čistite artičoke, tako ih stavljajte u kupku da ne potamne.
-
Razrežite po dužini da dobijete dvije polovice pa izdubite sredinu.
-
Polovice kuhajte 10-ak minuta na laganoj vatri.
-
Ribanac naribajte pa zajedno s ostalim sastojcima usitnite u multipraktiku (ostavite manju količinu pinjola i Ribanca sa strane).
-
Artičoke napunite nadjevom, prelijte maslinovim uljem, po vrhu pospite preostalim Ribancem i pinjolima pa zapecite kratko u pećnici na 180 stupnjeva.
Recept Ave dulcis.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više