VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Juha od cvjetače s camembertom
Juha koja se tradicionalno spravlja u Francuskoj, a konzumira diljem svijeta, spojila je cvjetaču blagog okusa, te dvije francuske kulinarske perjanice. Aromatični senf dijon i mekani sir snažnog, "drvenastog" okusa - Camembert koji se u ovoj kombinaciji savršeno nadopunjuju.
Sastojci
Sastojci
-
800 g
cvjetače
-
0,5 l
Dukat trajnog mlijeka
-
0,5 l
vode
-
1 žličica
dijon senfa
-
2 žličice
maslinovog ulja
-
100 g
Brzo & Fino vrhnja
-
225 g
Président Camemberta
-
Po želji
sol i papar
-
U posudu za kuhanje zajedno stavite 800 g cvjetova cvjetače, ½ l mlijeka, ½ l vode i jednu žlicu dijon senfa te posolite i popaprite. Sve zajedno kuhajte na laganoj vatri dvadesetak minuta.
-
Dobivenu juhu pustite da se lagano ohladi, zatim sve sastojke dobro usitnite.
-
U juhu dodajte još pola čaše Brzo & Fino vrhnja za kuhanje, umiješajte te ponovno prokuhajte.
-
Za kraj juhi dodajte 2 žlice maslinovog ulja i 225 g camemberta narezanog na listiće.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više